top of page

Nice to meet you!

Hee!

 

Wij zijn Rick van der Bult en Sara van Asdonck. Sinds augustus 2018 de trotse bezitters van de Fabriek, onderdeel van de Nieuwe LTS in Dordrecht. De komende tijd gaan we het pand verbouwen tot onze droomwoning en we vinden het fantastisch als je mee kijkt!

Op de Instagrampagina laten we alle hoogtepunten natuurlijk zien, maar soms is het verhaal achter de klusser, het pand of de stad nog veel leuker. Daarom proberen we tijdens de verbouwing op deze blog leuke weetjes, ontwikkelingen en nog meer foto's te plaatsen. Stuur ons verder vooral tips, vragen of gewoon gezellige berichtjes! Veel plezier!

Saar & Rick

Byeee!

Rick 

Heey! Mijn naam is Rick, timmerman en klusser in hart en nieren. Ik ben mijn hele leven al bezig met het bouwen van fietsen, motoren en zelfs mijn vorige huis. Klussen zit echt in de familie en ik heb dan ook het meeste geleerd van mijn opa en vader. Mijn kleine neefje van 2 is zelfs al helemaal gek van zijn 'geedschap'! 

Het bouwen van dit huis is dan ook mijn ultieme droomproject en ik kan niet wachten tot we echt midden in de verbouwing zitten. Met mijn bedrijf bouw ik muziekstudio's en bioscopen, maar ook meubilair, andere projecten op aanvraag en activaties voor grote merken. Ik heb altijd al een liefde gehad voor hout en in ons huis zul je dan ook veel hout elementen terugzien.  

 

Saar

Ik ben Sara, 31 jaar oud en oorspronkelijk een Schapenkop, oftewel een Dordtenaar. Sinds mijn negentiende woon ik in Rotterdam en ik had om eerlijk te zijn nooit gedacht dat ik weer terug zou gaan naar Dordrecht.

Maar dit pand.... what do you do?

Tot aan de koop van ons huis heb ik gewerkt als advocaat. Met de drang naar meer creativiteit komt het project van de verbouwing als geroepen. Dat, en mijn liefde voor fotograferen kan ik goed toepassen bij de Instagram van de verbouwing en deze blog. Vallen alle stukjes toch in elkaar.

Beun Team

IMG-0831.JPG

Rick van der Bult

EIGENAAR

Facetune.jpg

Sara van Asdonck

EIGENARES

IT'S US

Rick van der Bult                   

Sara van Asdonck

DADS

Met twee vaders die in het dagelijks leven met hun werk enorm veel kennis op hebben gedaan, waar wij nog van kunnen leren is de verbouwing natuurlijk veel minder eng. Voor alle partijen is dit een droomproject.

Hans van der Bult

Frank van Asdonck

MOMS

Een van de belangrijkste dingen bij de verbouwing is het schoonmaken, opruimen en natuurlijk een goed gevuld buikje zodat het zware werk kan worden gedaan. Dat moet goedkomen met deze keuken- en schoonmaak koninginnen.

Hilda van der Bult             

Hanneke van Asdonck

bottom of page